Hello Ebelibadi. Welcome to my "AWESOME" blog. :D










Wednesday, 21 December 2011 | 07:30 | 0 drops something
hmm.. sbnar nyee aq tgh bsan nie... hmm x taw nk wat pe.. nk chat ngan makwe.. makwe pon x dek..
-,- haih(ayt baru)
hehe... aq rse aq nk tunaikan hassrat kwn aq tu.. die suoh jwb soalan mngenai die,,  hm,, aq pon x taw nape name aq ade.....  ape erk soalan die?? hah.. bru ingt.. ( aq x taw laa nk jwb cmne.. hntm sajalaa... )


jawpan sayee
1.Apa pendapat korang tentang aku? Jujur pls :) = nk jujo?? hmm.. bgy aq ko ok je... baek?? bley laa...(time kaseh bgy beg tu) kat skolah kaw mcm pemalu.. tpy klaw kat fb aq tngok ko cm biase je... 

2.Adakah aku memang seorang yg PELIK? = pelik?? hmm.. x kot


3.Korang anggap aku sbagai apa? : friends , bestfriend , kakak or adik . = ntah aq pon x taw...... hee~ friendz 


4.Perangai aku yg paling korang tak sukaaaa.=paling x ske?? hmm x de kot.. sbb kat kelas aq x rpt ngan kaw.


5.Ingat birthday aku tak? *honestly takpayah baca mana-2 info ok.=besday kaw?? hihi.. sowy laa aq x ingt.. lpas nie aq ingt.. hee~


6.Layakkah aku menjadi kawan korang?=aq rse sume owg lyk jdi kawan aq.. 


7.Siapa yg paling korang sayang kat dunia neh? =of corse lee mak & ayah... 


8.Korang sukaa makan apa?= asal soalan nie pon ade?? hmm.. aq ske mkn nasi goreng pataya


9.Holiday neh korang pergi trip kat mana je? Beli tak souvenirs tuk aku. HAHA jkjk :P= ni nk kne jwb jgak ke?? haih -,-.. ( daa maher) aq blek kmpong jee......... 


10.Sayang tak sekolah korang?=skolah?? bnci sngt.....due taon lagy pndaa laa...  hee~ ntah laa..


11.Lagu yg sesuai tuk aku hehe.= hee~ sowy lee .. bab lagu2 nie aq x reti laa... hee

hmm.. tu je kot yg prlu aq jwb... hee.. sowy lee klaw x mnepati terma & syarat... hee



OLDER



Alif Syafiq. hye... name yg telah diberikan kepada aku ialah mohamad alif shafiq b abdul hisham.. aq dilahirkan di hospital sultanah aminah jb... aq lahir pade 13/12/1997.. skunk aq skolah dkat smk agama kuala selangor.. aq ske men badminton. nanti dh besar aq nk jdi arkitek yg berjaya.. :D doakan yew



9A in PMR
Good results
Architect in the future
Budak Baik!






Designer : Syiwa